Претрага
Претрага
Close this search box.

LUDILO: Opozicionar koji je osumnjičen za požar, kritikuje grad zbog požara!

Foto: Screenshot YouTube Kanal9

Nije ništa novo ni iznenađujuće da opozicioni lideri lešinarski koriste tragedije za jeftine političke poene, ali je ovom slučaju ludilo otišlo još dalje: Akcija progresivne Vojvodine, pokret na čijem je čelu Aleksandar Jovanović, optužen za podmetanje požara u skejt parku pre svega nekoliko dana, optužuje grad za požar u naselju Bangladeš! Drugim rečima, piroman je udario na vatrogasce i to čini glasno i bez sramote!

U nastavku saopštenja, Jovanović optužuje aktuelnu vlast i gradonačelnika Đurića i za loše i nebezbedne uslove u Bangladešu, zaboravljajući da to neuslovno naselje nadomak Novog Sada ne postoji od 2012. godine, već od davne 1972. godine.

Foto: Screenshot YouTube Kanal9

Postavlja se pitanje zašto Aleksandar Jovanović, kao predsednik skupštine grada i najviši funkcioner vlasti ništa po tom pitanju nije uradio od 2008. do 2012. do kada mu je trajao mandat. Da stvar bude još luđa, upravo je Jovanović i u novoj vlasti imao direktnu odgovornost i šansu da se pozabavi pitanjem Bangladeša, imajući u vidu da je dve godine radio u JP “Urbanizmu”, i to na mestu rukovodioca Službe za društvene aspekte prostornog i urbanističkog planiranja!

Krstan Marković

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Roza
13.04.2024 18:57

Koji kreten,uvek bio ljigavac.

Gost
Pera
13.04.2024 22:15

Jedno je sistematska nebriga, a drugo je lažna optužba za izazivanje požara

Povezane vesti