Претрага
Претрага
Close this search box.

Mandatar Vučević ugostio predsednika Sindikata građevinarstva Vojvodine Josipa Modića: Dosta učinjeno na podizanju svesti o značaju bezbednosti i zdravlja radnika (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

Povodom Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu, predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za novu Vladu Republike Srbije Miloš Vučević primio je predsednika sindikata građevinarstva Novog Sada i Vojvodine.

Modić se zahvalio gospodinu Vučeviću što je i pored velikih obaveza oko lokalnih izbora i formiranja vlade našao vremena i ukazao poštovanje kao i kad je bio gradonačelnik prema našim radnicima i njihovim predstavnicima.

Predsednik sindikata upoznao je budućeg premijera sa činjenicom da tri miliona ljudi u svetu izgubi život na radnim mestima, a 30.0000 izgubi život od posledica povreda. Zahvalio se premijeru što je kao gradonačelnik u saradnji sa sindikatom dosta učinio na podizanju svesti o značaju bezbednosti i zdravlju na radu i zaštiti naših radnika, preventivnim merama, kao i na pomoći radnicima i članovima porodica radnika za koju su imali potrebu u različitim životnim situacijama. Premijer je istakao da će i dalje biti otvoren za sve konstruktivne predloge koje mogu uticati.

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti