Претрага
Претрага
Close this search box.

Manifestacija “Miholjski susreti sela” za vikend u Beočinu – Posetioci će imati priliku da se podsete starih narodnih običaja i da uživaju u lokalnom stvaralaštvu

Foto: Opština Beočin
Manifestacija „Miholjski susreti sela“ biće održan u subotu, 24. septembra u Beočinu, na starom mestu predviđenom za vašare, druženja i okupljanja meštana, popularno nazvanom Guvno. Kao i do sada festival će okupiti brojne učesnike, lokalne proizvođače hrane, pića i delikatesa, izvođačke sastave i udruženja. 

Posetioci će u okviru celodnevnog programa u Beočin selu imati priliku da se podsete starih narodnih običaja i da uživaju u lokalnom stvaralaštvu, tradicionalnim igrama i pesmi ali i sportskim i kulinarskim nadmetanjima.

Foto: Opština Beočin

Posebnu zanimljivost „Miholjskih susreta sela“ u Beočinu predstavlja mogućnost učešća publike u samom programu manifestacije pa će tako posetioci moći da se oprobaju u spremanju sača, nadvlačenju konopca, takmičenju parova u plesu sa dunjom a za najmlađe učesnike organizatori pripremaju igre, iznenađenja i nagrade.

Foto: Opština Beočin

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti