Претрага
Претрага
Close this search box.

Mašine JKP „Puta“ popravljaju pet ulica u Petrovaradinu, a evo gde se radovi privode kraju (FOTO)

Foto: JKP "Put"

Mašine JKP „Puta“, koje su prethodnih 25 dana popravljale i asfaltirale ulice u Starim i Novim Ledincima i Sremskoj Kamenici preselile su se u Petrovaradin, gde već pet dana rade na uređenju saobraćajnica. Nakon popravke asfalta u Brezinoj i Bukovačkom dolu, u toku su obimni radovi na pripremi kolovoza za asfaltiranje u ulicama Kameničke širine, Okruglićevoj, Bukovačkom putu, Vere Miščević i Ivana Šanteka.

Pripremni radovi obuhvataju skidanje asfalta struganjem po slojevima, popravku tampona, ivičnjaka, nivelisanje šahtova i slivnika. A nakon asfaltiranja biće uređene bankine i kućni prilazi.

Foto: JKP “Put”

Uz pripremne radove u pet ulica, u toku je asfaltiranje na Vezircu sa Bukovačkog puta, a završavaju se i radovi na popravci asfalta u ulici Ive Andrića u Sremskoj Kamenici, gde su u subotu završeni asfalterski radovi u Suncokrerovoj ulici. Na Bulevaru kralja Petra Prvog raskopane površine se dovode u tehnički ispravno stanje.

U Narodnog fronta farbaju se uzdužne linije na kolovozu, dok se na Bulevaru Jaše Tomića vrši aplikacija hladne plastike na usporivače brzine. U toku su i redovni radovi na održavanju semaforske i saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti