Najveća međunarodna konferencija u oblasti turizma i hotelijerstva, MEKST Konferencija održaće se 28. i 29. novembra 2020. godine u Kongresnom centru Master.

Usled okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa, u skladu sa merama koje je prepisala Svetska Turistička Organizacija – UNWTO i merama donetim od strane Vlade Republike Srbije, 7. MEKST Konferencija će se održati u hibridnom obliku. Hibridna forma podrazumeva dolazak govornika u Novi Sad i njihov nastup na licu mesta uz prisustvo dozvoljenog broja prijavljenih učesnika iz Srbije (u skladu sa epidemiološkom situacijom) dok će ostali učesnici imati mogućnost praćenja događaja putem online platforme za koju će dobiti pristupni link i pratiti predavanja u realnom vremenu.

Učesnici koji budu deo događaja će takođe imati priliku za ostvarivanje interakcije za koju ćemo koristi aplikaciju Slido i na taj način neće ostati uskraćeni za komunikaciju sa predavačima, iznošenje svog mišljenja i postavljanje pitanja vezanih za predviđene teme.

Tematika događaja biće bazirana na primenu digitalnog marketinga u turizmu, uticaj pandemije virusa COVID – 19 na industriju turizma i hotelijerstva i nove trendove u hotelijerstvu.

Kako je 2020. godina donela mnoge promene, tako i MEKST Konferencija za svoje učesnike priprema poseban online MASTER CLASS na temu ”Uspešno bidovanje za međunarodne konferencije” a predavanje će u nedelju 29.11. zajedno voditi predavači Linda Pereira i Rob Davidson.

Izuzetni govornici i ove godine će program MEKST Konferencije postaviti na visoke lestvice. Upoznajte se sa predavačima koji će svoje znanje podeliti sa učesnicima u okviru najaktuelnijih tema u svetu turizma i hotelijerstva:

Svoje mesto na predstojećoj MEKST konferenciji osigurajte prijavom na linku: mekstconference.com/prijava

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments