Претрага
Претрага
Close this search box.

MESTO ZA DRUŽENJE: Privode se kraju radovi u parku u Boška Buhe na Limanu

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Na toj lokaciji Gradsko zelenilo će zasaditi 69 novih sadnica drveća, a već je postavljen novi urbani mobilijar.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U blok ograničen ulicama Boška Buhe, Milice Stojadinović Srpkinje i Blagoja Parovića uskoro će se začuti dečja graja jer se u okviru projekta “Oživimo parkove” koje finansira Gradska uprava za zaštitu životne sredine, pravi novi park za igru i odmor sugrađana.

U parku je postavljeno 16 klupa i 12 kanti za otpadke.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Javno komunalno preduzeće “Put” započelo je sredinom novembra sa popravkom pešačke staze u ulici Boška Buhe, na Limanu. Trenutno se privode kraju radovi na uređenju pešačke staze sa ivičnjacima dužine 200 metara.

Prethodno je ovo preduzeće završilo radove koji su podrazumevali iskop zemlje i pripremu tampona na površini od oko 300 kvadrata a po nalogu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Đorđe
19.01.2022 15:11

Dok radovi jos nisu gotovi, trebalo bi okrenuti klupe koje su po mom misljenju naopako postavljene…kad sednes na klupu gledas na ulicu kojom prolaze automobili, umesto da gledas u park u Milice Stojadinovic Srpkinje

Gost
Olja
19.01.2022 15:20

U ulici Milice Stojadinovic Srpkinje klupe su naopako postavljene.Molim nadlezne da se klupe okrenu dok radovi jos nisu gotovi.

Povezane vesti