Претрага
Претрага
Close this search box.

Ministar odbrane BRUTALNO ODGOVORIO na optužbe Zdravka Ponoša. Vučević: Očigledno se zbunio, nije naučio napamet od nalogodavca šta treba da KAŽE!

Foto: Screenshot Instagram

Ministar odbrane Miloš Vučević, odgovorio na napad i optužbe Zdravka Ponoša, njegovu izjavu vam prenosimo u celosti

– Zdravko Ponoš ponovo iznosi svoje “mišljenje” i prosto moram da mu zahvalim na tome, jer uspešno podseća narod kako se ni u šta ne razume i kako je svakim danom sve slabiji s poimanjem stvarnosti u Srbiji. Gospodin Ponoš tako u najnovijem obraćanju tvrdi da treba “rušiti Vučića” zbog nemačko-francuskog sporazuma, kao da ga je potpisao, a onda ubrzo govori kako se taj sporazum mora poštovati, pa kako ga on ne bi rušio. Stvarno odavno nisam čuo ovoliko kontradiktornih stavova, a Ponoš se očigledno zbunio, pa nije dobro napamet naučio od svojih nalogodavaca šta treba da ispriča. Njemu se očigledno ne dopada što je Vučić daleko bolji od prethodnika, jer ima rezultate iza sebe i izvesnu budućnost ispred sebe, jer građani imaju posao, plate koje stalno rastu, jer se grade putevi, jer se ne posustaje u borbi za Kosovo, jer se voli Srbija… Ponoš je navikao da je u državi loše, voli haos, glad, kukanje, opozicionari vole da samo oni mogu lepo da žive i vole da mrze sopstvene korene. Žao mi je, gospodine Ponoš, moram da vas razočaram – Srbija je na svom putu boljitka i svakim danom je život u njoj sve bolji. A za razliku od vas, građani misle svojom glavom, znaju da cene urađeno i ne menjaju stavove u istom dahu!

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
18.03.2023 16:59

Vrhovni SNS bot prica školovanom oficiru o vojsci, pa mi moramo da propadnemo… 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo
Gost
Đura Mutavi
20.03.2023 13:12
Odgovori  SNS Uzivo

Taj tvoj školovani oficir, HRVAT, pred početak vojno-redarstvene akcije Oluja, je bio u činu kapetana, a kad je saznao da će biti masovnog napada Hrvatske vojske, stavio svoju porodicu i sebe u vojni helikopter i tutanj u Beograd, kod pašenoga Tadića, budućeg predsednika države koji ga je unapredio u general pukovnika i postavio ukazom na mesto načelnika generalštaba srpske vojske. Koji paradoks…Usput se doškolavao u Briselu u sedištu NATO alijanse i bio im je omiljeni đak. Godinama je radio na slabljenju vojske u brojčanom i tehničko-efektivnom smislu, topeći tenkove, topove, zolje, ose, i druga ubojna sredstva koja mogu naneti štetu… Učitaj još »

Gost
SNS Uzivo
20.03.2023 13:52
Odgovori  Đura Mutavi

Ponoš nije Hrvat, dalje nisam citao… 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo
Gost
Penzioner
28.03.2023 19:39
Odgovori  Đura Mutavi

A u cemu ce tvoj Prvorodjeni da zapali kada zagrmi..

Povezane vesti