Foto: IG/milosvucevic_odbrana/screenshot

Danas je na Pasuljanskim livadama održana združena vežba Manevri 2022, na kojoj je prisustvovao ministar odbrane Miloš Vučević u društvu predsednika Aleksandra Vučića, a evo šta je tim povodom napisao na svom Instagram profilu:

– Ponos i dostojanstvo, to osećam svaki put kada gledam naše vojnike, a posebno danas na Pasuljanskim livadama gde je održana združena vežba Manevri 2022, kojoj sam prisustvovao u društvu predsednika Aleksandra Vučića. Posmatrali smo vatrenu obuku rezervnog sastava, a naša vojska je gađala iz ličnog i kolektivnog naoružanja, pa i osama i zoljama. Predstavili smo i naoružanje i vojnu opremu domaće namenske industrije, a svoja dostignuća su pokazali pripadnici Treće i Četvrte brigade, koje su srce Vojske Srbije! Veliki državnici kroz istoriju su znali da bez moćne, disciplinovane vojske – nema ni države. Danas je naša zemlja snažna jer joj je i vojska uz svakogodišnji trud i zalaganje sasvim disciplinovana i “pod konac”. Vojnici su nam na ponos, to su sinovi čije srce kuca za otadžbinu, koja to ume da ceni. Živela naša vojska, živela Srbija – rekao je Vučević.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
03/11/2022 20:31

Samo nedaj Boze da bude nesto, izvrsioci stranacki botovi, oficiri i rukovodioci stranacki podobni sa kupljenim diplomama… samo da rata ne bude…

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo