Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je, u sklopu svojih redovnih aktivnosti, posetio grad Valjevo i opštinu Ljig.

Nastavljena je akcija opremanja fiskulturnih sala širom Srbije koju Ministarstvo omladine i sporta sprovodi godinama unazad.

Komplete nove sportske opreme i rekvizita koji se sastoje od dva gola sa mrežama, dve table sa obručima, mreže za odbojku i 40 lopti, dobile su Valjevska gimnazija i Osnovna škola “Sava Kerković” u Ljigu.

Foto: MOS

Ministar Udovičić je posetio i sportsku halu u Valjevu, koja odnedavno nosi ime po generalu Svetomiru Đukiću, osnivaču Srpskog olimpijskog kluba i doživotnom počasnom potpredsedniku Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Tokom posete Ljigu, ministar Udovičić se družio sa sportistima Košarkaškog kluba “Babajić”, i Odbojkaškog kluba “Spartak” kojima je uručio nove komplete sportske opreme.

– Nastavljamo obilaske opština i gradova širom Srbije jer smatramo da je direktna i neposredna komunikacija najbolji način da uvidimo potrebe kako naših sportista i rekreativaca, tako i naših najmlađih u sistemu školskog sporta – izjavio je ministar Udovičić.

pink.rs/nsuzivo.ra

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments