Mislila sam da će me ubiti. Vikala sam: “Molim vas, pomozite mi, ljudi!” Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo “neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju”.

Ovako počinje svoju potresnu ispovest Daria T. (28) iz Novog Sada, koju je nevečnani suprug Amer G. (23), kako se sumnja, u nedelju pretukao u Novom Sadu, i to dok je držala njihovu bebu od 13 meseci.

Užasno nasilje snimile su komšije mobilnim telefonom, a snimak je ubrzo počeo da kruži društvenim mrežama.

Nesrećna žena kaže da ovako nešto nikada ranije nije doživela.

– Taj šok nikada neću zaboraviti. Ni ja, ni dete, iako je malo. Ono sada stalno plače i vrišti, a oboje se budimo noću od straha – kaže Daria za Kurir.

Kako kaže, s Amerom, koga sada smatra bivšim nevenčanim suprugom, povremeno je živela u zajednici, ali nasilje ranije nije trpela.

– Tog dana Amer je dolazio kod mene više puta. Dolazio je i odlazio. ja sam negde oko 18 časova otišla kod komšinice na kafu, s obzirom na to da nemam struje u stanu u kom živim s detetom. Komšinica i ja smo pile kafu kada mi je ona u jednom momentu signalizirala da vidi Amera kako prisluškuje šta pričamo – prepričava Daria.

Kako dalje kaže, videvši Amera, uzela je svoje dete u naručje i prišla mu.

– Pitala sam šta radi tu, a on me je tada pitao: “Šta ti govoriš da sam ja peder?!” Odgovorila sam mu da ga uopšte u razgovoru s komšinicom nisam pomenula. I stvarno nisam! – tvrdi naša sagovornica i nastavlja:

– Počeo je da steže vilicu i psovao me je strašno. Psovao mi je i mrtvog oca i majku, govorio da sam kurva, da će me ubiti i silovati mi ćerku iz prvog braka… Ma, svašta. Onda mi je tražio vodu kako bi popio lekove. Donela sam mu. U jednom trenutku je tražio da mu dam dete, ali nisam htela jer sam znala šta sledi. Znala sam da je hteo dete da spusti, a mene da tuče – objašnjava ona i kaže da je tada sedela na stepeništu u dvorištu kod svog stana.

– Prišao mi je i opalio mi šamarčinu, pa još dve jače. Onda me je udario u glavu. Nakon toga pocepao je majicu koju je imao na sebi, obmotao je oko mog vrata. Počeo je da steže majicom moj vrat i bukvalno me je tako podigao sa stepeništa. Držala sam dete, stiskajući ga, da ne bi njemu nešto uradio. Kada me je podigao majicom tada me je srušio na zemlju i uspela sam svoj palac da podvučem pod majicu da bih nekako došla do daha – prepričava nemilu scenu nesrećna žena.

Ona kaže da ju je smrti spasao komšija koji je slučajno naišao.

– Amer me je onda pustio i otišao u moj stan. Videla sam da drži nož i zove me da dođem. Međutim, neko je pozvao policiju koja je stigla bap u tom trenutku – dodale ja ona.

Policija je juče saopštila da su uhapsili muškarca osumnjičenog za nasilje u porodici. Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments