Foto: Getty Images/LiveAbout

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču

Udahnite duboko i polako izdahnite – neka to bude uzdah olakšanja. Možete konačno osetiti da se oslobađate velikog tereta. Napokon ćete se opustiti i upiti mudrost mladog Meseca u Biku. 

Šansa da se prizemljimo

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču.

Pomračenja su nam donela razne promene, buđenja, transformacije i pomeranja. Naši životi, ili možda čak i naša perspektiva, sada mogu izgledati veoma drugačije nego kada su pomračenja počela 19. aprila. Možda su se desili mnogi kvantni skokovi koji će nam sada pomoći da ubrzamo svoj put napred.

Bik je znak povezan sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde zaista možemo da stvorimo istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god da krenemo. Pitanja koja sebi treba da postavimo su šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Mlad Mesec u Biku nas podseća da ne moramo da tražimo velike stvari – dovoljna će biti sitna zadovoljstva i uživanja.

Bik

Pošto je mlad mesec u znaku Bika, pripadnici ovog znaka osećaće se kao da je čitav svet njihov!
– Ovo je vaš najmoćniji deo godine, pa zapišite šta je to što zaista želite i potrudite se da to realizujete – savetuje Stina Garbis.

Rak

Energija majskog mladog meseca mogla bi podstaći Rakove da nastave neku staru vezu, na prvom mestu prijateljsku. Ako ste prekinuli komunikaciju s nekim ko vam je bio blizak, vreme je da skupite hrabrost da pošaljete poruku s pozivom na kafu i sve razrešite, nastavljajući tamo gde ste stali.

Takođe, 19. maj je sjajan dan da se potrudite oko nekog odnosa koji želite da se razvija još više, bez obzira na to da li je platonski ili romantičan. Neko u vašem okruženju vam je drag? Pozovite ga na ručak!

Lav

Predstojeći mlad mesec sjajan je trenutak za Lavove koji maštaju da promene posao jer im daje veće šanse da konačno dospeju do položaja o kom dugo sanjaju. Prijavite se za nešto o čemu ste maštali i mogli biste prijatno da se iznenadite. Ukoliko ste zadovoljni svojim trenutnim poslom, onda se ne plašite da tražite povišicu ovih dana jer bi odgovor vrlo lako mogao da bude “da”.

Vaga

Pripadnici ovog znaka će 19. maja uveče da se osećaju nešto senzualnije nego inače, a njima mlad mesec donosi povoljan trenutak za romantiku, jačanje veze s voljenom osobom i mnogo srećnih trenutaka u krevetu.
Ako ste slobodni, ovo je pravi trenutak da smelo priđete osobi koja vam se dopada.

Strelac

Strelčevima malo treba da uđu u raspoloženje za žurku, a predstojeći mlad mesec će pojačati ovu njihovu crtu. Imaćete potrebu da idete na pića, ručkove, u noćni provod, da slavite tuđe i svoje uspehe i srećne trenutke… Bilo šta što vas okružuje ljudima i osmehom za vas je duhovna hrana, a novi mlad mesec će vam pružiti baš to.

alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments