Foto: Getty Images

U ponedeljak, 20. februara, mlad mesec će se pojaviti u znaku Riba.

Ovoga puta plima može da nam donese dilemu, kada ćemo morati da odlučimo da li ćemo se za nešto boriti, ili ćemo stati i pustiti da ode.

Normalno, energija ribe nas podstiče da se prepustimo toku i da dozvolimo da nas vodi naša intuicija.

I ovog puta će biti u igri i druge sile koje nas podržavaju da se spustimo na zemlju, stvorimo strukturu, stupimo u akciju i preduzmemo akciju u vezi sa stvarima koje želimo da postignemo.

Poenta je u ravnoteži, a da bismo dotle došli moramo da se borimo. Astrolozi kažu da je ovo vreme odlično za nove početke. Može se desiti da potraga za ravnotežom otvori nova vrata ili nas podstakne da krenemo novim putem.

Pošto su Ribe poslednji horoskopski znak, u to vreme možemo razmišljati i o poslednjih 12 meseci i zapitati se šta će biti naš sledeći korak. Možda osećamo želju da napustimo prošlost i fokusiramo se na to kako možemo da idemo napred.

U ovom periodu osetićemo i snažnu energiju Saturna, koja predstavlja pouke i izazove. To donosi ograničenja i donekle nas zadržava u određenim oblastima kako bismo znali šta smo spremni da tolerišemo, a šta ne.

Saturn obično naglašava gde moramo da preuzmemo odgovornost za svoje živote i čemu zaista želimo da se posvetimo.

Obratite pažnju na ove teme. Gde se osećate sputano ili ugušeno? Gde se osećate malo zategnuto ili teško? U kojim oblastima biste želeli da se više angažujete?

Istovremeno, Saturn je gospodar karme, pa nam može doneti i važne karmičke lekcije. Energija Riba nam govori da je sva magija u opuštanju i otpuštanju, a Saturn želi da prvi pustimo koren. Neka vam stopala čvrsto slete na stvarno tlo.

city magazin

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments