Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim u Novom Sadu čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

Na osam bilborda na Bulevaru oslobođenja, Bulevaru cara Lazara, Bulevaru Jaše Tomića i u Hajduk Veljkovoj ulici predstavljeno je 70 učenica i učenika, đaka generacije u osnovnim i srednjim školama u prošloj školskoj godini, kao i osvajači nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima koji su svojim uspesima predstavljali svoje škole i naš grad u zemlji i svetu.

Zbog prethodne godine koja je, takođe, bila obeležena brojnim izazovima, odlučili smo da sve prijavljene đake iz škola koje su se odazvale na naš konkurs predstavimo na bilbordima na najprometnijim ulicama u gradu i predstavimo njihov uspeh, bilo da su đaci generacije ili osvajači prestižnih nagrada u oblasti nauke i umetnosti. O njihovim uspesima podrobnije ćete moći da saznate na internet stranici projekta www.uzv.rs u narednim danima.
Čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, zahvaljujemo se njihovim školama, Gradskoj upravi za obrazovanje i Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice na saradnji, a posebno generalnom sponzoru Erste banci, kao i kompaniji Maxim bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio realizovan. Udruženje za promociju društvene odgovornosti kroz projekat Učim+Znam=Vredim, koji se sprovodi od 2015. godine, nastaviće i dalje da podržava i promoviše uspeh mladih, predstavljajući ih kao prave društvene uzore.
Molim Vas da ovu informaciju prenesete u Vašem mediju i pridružite se našoj borbi za promociju pravih vrednosti. Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
13/02/2023 16:53

Trebao je na tim bilbordima biti precednik univerzuma, da kaze kako nam samo dobro ide, iza neki vuk to polusvet mnogo voli! 🙂

radmila
14/02/2023 08:59

Hvala Bogu da se konacno i ovakve vesti vide! Da su nam na ponos, diku i ugled!
Svaka cast deci i tome ko je dosao do ovakve ideje i ovo realizovao!

Djordje NS
14/02/2023 16:48
Reply to  radmila

Ova ideja postoji i realizuje se svake godine već odavno.