Претрага
Претрага
Close this search box.

Nagradni konkurs “Pismo Božić Bati” je u toku, pobednici osvajaju VREDNE NAGRADE

Foto: Ilustracija

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije „Pismo Božić Bati” je počeo 21. novembra i traje do 31. decembra. Pozivaju se sva deca, uzrasta do 12 godina iz cele Srbije, da u susret prazničnim danima opišu, nacrtaju, naslikaju,  dočaraju i pokažu svu svoju kreativnost na temu Božićno jutro.

Na konkursu učestvuju likovni i literarni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova. Učešće mladih autora može biti pojedinačno, ili kolektivno – preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju. Radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”, do 31. decembra.

Podatke o autoru – ime i datum rođenja autora, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa roditelja/staratelja, potrebno je navesti na poleđini pojedinačnog rada. Na poleđini grupnog rada navodi se naziv, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenje ili vaspitna grupa, kao i broj dece koja su učestvovala u izradi. Uz sve radove, neophodno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu podataka o autorima za potrebe konkursa od strane Pošte Srbije (izjave mogu biti i rukom pisane).

Radove će ocenjivati Komisija koju čine književnici Miloš Janković, v.d. predsednika Upravnog odbora Udruženja književnika Srbije, Jasmina Malešević i Grozdana Lalić, i istaknuti dizajneri, likovni i grafički umetnici Pošte Srbije.

Foto: Pexels

Pošta Srbije izabraće i proglasiti pobednike – po šest najboljih autora u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, i dodeliti tri specijalne nagrade. Ovoga puta nagrade su vredni vaučeri za tehniku, sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Rezultati konkursa biće objavljeni 14. januara 2023, uz naknadnu svečanu dodelu nagrada pobednicima. Nagrađeni radovi biće prikazani i na izložbi u PTT muzeju u Beogradu.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte Srbije, na linku: Писмо Божић Бати (posta.rs) .

Za dodatne informacije na raspolaganju je imejl adresa marketing@posta.rs.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti