Još tri dana ostalo je do vikenda i do 36. međunarodne auto-trke Velika nagrada Novog Sada koja će u subotu i nedelju, 2. i 3. juna, biti održana na stazi Mišeluk. Uz glavno takmičenje, na Mišeluku biti priređena i prava “poslastica” za ljubitelje adrenalina i brze vožnje. Najbolji drift vozači u Srbiji nastupiće na treningu u subotu i na trci u nedelju.

Reč je o Goranu Simiću i Mirku Fabriju iz Novog Sada BMW E46 330d i BMW E46 V8 turbo i Zoranu Saviću iz Srbobrana, koji upravlja vozilom Nissan S13V8. Ove “ljute” mašine publika će moći da vidi i u petak, 1. juna, na Platou Spensa, od 13 do 16 časova, na promociji trke.

Na Platou Spensa će biti organizovana i promocija bezbednosti u saobraćaju. Na trgu će biti izloženi najbolji trkački automobili, organizovaće se poligon za kurs bezbedne vožnje sa simulatorima, uz podršku partnera u organizaciji – nacionalne Agencije za bezbednost saobraćaja. Na Platou Spensa će promociju imati i ekipa Doma zdravlja Novi Sad.

Generalni pokrovitelj trke Velika nagrada Novog Sada 2018. je Grad Novi Sad.

Most slobode zatvoren od 9.30 do 16.30

PROČITAJTE JOŠ: Koje autobuske linije su izmenjene i koje alternativne pravce korisititi?

Oba dana takmičenja, u subotu 2. juna i u nedelju 3. juna, Most slobode će biti zatvoren za saobraćaj u periodu od 9.30 do 16.30 časova, pa će vozači za izlazak iz grada na sremsku stranu morati da koriste alternativne pravce.

Biće omogućeno kretanje vozila preko Trandžamenta, Varadinski i Drumsko-železnički most će biti otvoreni, a saobraćajna policija je najavila pojačane aktivnosti kako bi se pobrinuli da se saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, bez gužvi i zastoja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments