Najduže zadržavanje na graničnim prelazima Gradina, Horgoš i Horgoš 2

Foto: Uprava carina

Na graničnim prelazima u Srbiji putnička vozila se danas najduže zadržavaju na Gradini, Horgošu i Horgošu 2, oko sat vremena, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima Horgoš i Horgoš 2 na izlazu je 60 minuta, dok je na Gradini zadržavanje na ulazu je 70 minuta, a na izlazu 20 minuta. Na graničnom prelazu Batrovci na ulazu se čeka 30 minuta, na graničnom prelazu Sremska Rača na ulazu i izlazu zadržavanje je 20 minuta, na Gostunu na ulazu i izlazu 30 minuta, a na graničnom prelazu Preševo na izlazu 25 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila. Kako je navedeno, na mostu preko kanala kod Odžaka produžavaju se radovi na rehabilitaciji puta do 21. avgusta, a saobraćaj će se u zoni radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisan semaforima. Na deonici Preljina – Pakovraće, od osam do 16 časova, izvodiće se radovi na humuniziranju bankine, u smeru ka Beogradu, a za saobraćaj je u zoni radova zauzeta zaustavna saobraćajna traka. Radovi na sanaciji klizišta “Duboko 3” na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, produžavaju se do 21. avgusta. Radovi se izvode u putnom pojasu i regulisani su mahačima, bez uticaja na odvijanje saobraćaja osim prilikom ulaska ili izlaska mehanizacije na gradilište, kada će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Foto: Yahoo! Sports

Na deonici Čačak (Guča) – Kratovska stena, od Parmenca do Ovčar Banje, produžavaju se radovi na redovnom održavanju do 31. avgusta, koji će se izvoditi radnim danima od osam do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, dok se vikendima i tokom praznika vraća redovan režim saobraćaja. Radovi na pojačanom održavanju na putu Babušnica – Svođe , trajaće do 01. maja 2024.godine, a saobraćaj u zoni radova će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti