Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 10.07.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

SJAJNA VEST: Uskoro po 500.000 dinara za prvenca
Izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom su spremne, javna rasprava počinje 17. jula i očekujem da se u parlamentu usvoji tokom septembra, nakon čega može početi i primena tog zakonskog rešenja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali.

CZDS: Anatomija obmane raskrinkava sve laži
Nakon dokumentarnog filma “Anatomija obmane – Račak” koji je emitovan na dan početka NATO agresije 24. marta, Centar za društvenu stabilnost najavljuje novi dokumentarac kojim rasvetljava ključne događaje iz ratova za jugoslovensko nasleđe pod nazivom “Anatomija obmane – Srebrenica”.

SVAKA ČAST: Završena humanitarna vožnja biciklom
Pripadnik Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Novom Sadu Milan Mićunović uspešno je završio humanitarnu vožnju biciklom kroz tri države kako bi pomogao da se prikupi što više novca za lečenje petogodišnje devojčice Merjem Nikšić koja boluje od cerebralne paralize.

NOVI SAD: Izmena režima saobraćaja tokom trajanja EXIT-a
Odrеđеna jе privrеmеna izmеna rеžima saobraćaja za sva motorna vozila, osim za dostavna vozila za potrеbе fеstivala, akrеditovana vozila i vozila za kojе organizator fеstivala u saradnji sa obеzbеđеnjеm i Ministarstvom unutrašnjih poslova ocеni da su potrеbna za nеsmеtano odvijanjе fеstivala.

PAKLENE VRUĆINE: Na snazi crveni meteo alarm
Crveni meteoalarm je i dalje na snazi.

BEBI BUM: Novi Sad bogatiji za 29 beba
U toku prethodna 24 časa rođeno je 29 beba u novosadskom porodilištu, Betanija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti