Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 11.04.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1.UBISTVO DANKE ILIĆ (2): POLICIJA ZASAD IMA BAR PET DOKAZA

Policija već 16. dan radi na rasvetljavanju slučaja dvogodišnje Danke Ilić koja je nestala 26. marta i koja je, kako se veruje, istog dana i ubijena. Brat osumnjičenog Dejana, D. D., koji je preminuo u pritvoru danas je sahranjen. Iako telo jeste jedan od ključnih dokaza ubistva, policija zasad ima barem pet dokaza koji bi Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića mogli da odvedu na doživotnu robiju.

2.DOBRE VESTI ZA KORISNIKE STAMBENIH KREDITA: PADAJU KAMATE!

Smanjеnjе rеfеrеntnе kamatnе stopе Evropskе cеntralnе bankе možе sе očеkivati u junu ili julu ove godine i pošto jе finansijskom sеktoru potrеbno nеkoliko mеsеci da prihvati tu kamatu, građani bi еfеktе smanjеnja mogli da da osеtе krajеm godinе kroz manjе ratе krеdita, izjavio jе za Tanjug finansijski konsultant Vladimir Vasić.

3.NOVOSAĐANI OD SAD BESPLATNO DO PSIHOLOŠKE POMOĆI

Dom zdravlja “Novi Sad”pokrenuo je otvorenu liniju psihološke pomoći, svakog radnog dana od 07 do 20 časova za sve građane koji žele da sa nekim razgovaraju, požale se i potraže pomoć.  Broj telefona na koji sugrađani mogu da pozovu jeste: 021/4879-021.

4.U SUBOTU DAN OTVORENIH VRATA NA FTN-u

Dan otvorenih vrata Fakulteta tehničkih nauka biće održan u subotu, 13. aprila sa početkom u 11 časova u Amfiteatrima Fakulteta. Namenjen je svima koji su zainteresovani za studiranje na najvećem fakultetu u Srbiji.

5.LETU U APRILU: NEUOBIČAJENO TOPLO DO KRAJA NEDELJE

Neuobičajeno toplo za ovo doba godine danas u Novom Sadu. Slične vrmenske prilike zadržaće se i sutra.

6.BRAVO MAME! ROĐENE 22 BEBE-MEĐU NJIMA 3 PARA BLIZANACA

Tokom prethodna 24 časa rođene su 22 bebe u novosadskoj Betaniji.Na svet je došao 12 dečaka i 10 devojčica, a među njima su i tri para blizanaca- dečak i devojčica i dva para bliznakinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mile
11.04.2024 18:53

Sta je sa gasom???

Povezane vesti