Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 16.04.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1. HELIKOPTERSKA NESREĆA NA KANALU DUNAV-TISA-DUNAV: Pronađeno beživotno telo

Jutros je pronađeno beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Stariji vodnik Branko Vojvodić, iz sastava 72. brigade koji je juče teško povređen u istoimenoj akciji, prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, gde je sinoć operisan. Nakon operacije nalazi se na intenzivnoj nezi.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović formirao je komisiju za ispitivanje događaja, koja ima zadatak da sagleda sve okolnosti i utvrdi uzrok njegovog nastanka.
Na lice mesta izašli su predstavnici Višeg javnog tužilaštva u Pančevu i ovlašćena službena lica vojne policije.

2. POŽAR U VETERNIKU: Izgoreo kamion

Jutros, negde posle 08.00 časova, došlo je do požara u Veterniku, tačnije igoreo je manji kamion. Dva vatrogasna vozila izašla su na lice mesta. Srećom, nije bilo povređenih. Kako su javljali sugrađani, bilo je velikih zastoja na toj deonici i saobraćajnih gužvi, međutim, intenzitet saobraćaja doveden je u normalu.

3. USPOSTAVLJENA AVIO LINIJA BEOGRAD-MOSTAR

Er Srbija je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, nakon 33 godine, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon što je avion sleteo, predsednik se obratio javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti