Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 19.03.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1. Ledinci dobili renoviranu mesnu zajednicu

U prigradskom naselju Ledinci, renovirana je mesna zajednica za koju je Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove izdvojila 28 miliona dinara, kao i za revitalizovanu putnu infrastrukturu za koju je izdvojeno 45 miliona dinara iz gradske kase.
Ovim projektom je 12 ulica u Ledincima i Starim Ledincima dobilo asfalt, završeno je dečije igralište, rađeni su i trotoari, a klizišta su sanirana.
Takođe, u planu je da Ledinci dobiju biciklističku stazu koja će se pružati potezom na kome je nekada bila pruga Petrovaradin-Beočin.

2. Prijava za upis dece u 1. razred počinje sutra

Prijava za upis u prvi razred osnovne škole za školsku 2024/25. godinu startuje sutra u ponoć, preko portala eUprave.
Roditelji mogu na jednostavan način da zakažu termin u željenoj osnovnoj školi za upis i testiranje deteta. Odlaskom u osnovnu školu u zakazanom terminu roditelji završavaju sve aktivnosti vezane za upis, bez potrebe da donose ijedan papirni dokument.

3. Novi Sad: Preventivni pregledi u TC Merkator

Dom zdravlja “Novi Sad” sutra obeležava dva veoma značajna datuma, Nacionalni dan borbe protiv raka dojki i Svetski dan oralnog zdravlja. Tim povodom u tržnom centru “Merkator” od 9 do 12 časova organizovaće se nekoliko preventivnih pregleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti