Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 24.06.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

SRBIJA: Prvi tropski talas iza nas
Iza nas je prvi tropski talas ove godine, sa osam dana tokom kojih je temperatura bila iznad 30 stepeni a meteorolozi za ovu sedmicu najavljuju blago zahlađenje za nekoliko stepeni.

Kako je istakao meteorolog Ivan Ristić, tropsko vreme nam je donelo pustinjski tip klime, sa veoma visokim temperaturama i saharskim peskom u vazduhu koji nas je delimično spasao od sunčevog zračenja.

POČELI PRIJEMNI NA FAKULTETIMA
Počeli su prijemni ispiti na fakultetima, a budući brucoši mogu da biraju između devet državnih univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Novom Pazaru i Prištini – sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, 22 državne akademije i visoke stručne škole i sve više privatnih fakulteta.
Prijemni ispiti se na svim fakultetima organizuju u narednih pet dana i budući akademci polažu testove iz jednog ili više predmeta.

ŠTRAND: Spasioci spremni za izazovnu sezonu
Na Štrandu, dugogodišnju brigu o bezbednosti kupača vode obučeni spasioci. Ove godine, kao i svakog leta, naglašavaju važnost pridržavanja pravila koja su ključna za bezbednost svih posetilaca. Ove sezone se spasioci suočavaju sa izazovima zbog visokog vodostaja Dunava. To je uzrokovalo smanjenje površine plaže, što je dovelo do gužvi usled povećanog broja posetilaca. Dodatni faktor opreza je temperatura vode, koja je trenutno niska, što može dovesti do problema ukoliko se posetioci duže zadržavaju u vodi.

RADOSNE VESTI: U Betaniji rođeno 19 beba
U toku proteklog vikenda u novosadskoj Betaniji, rođeno je 19 beba.
Rođeno je 9 dečaka i 10 devojčica.


nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti