Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 27.02.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1. TEŠKA NEZGODA KOD KAĆA: Povređen motociklista, vozač pobegao sa lica mesta

Sinoć, nešto pre 18 časova došlo je do lančanog sudara na isključenju za Kać, a učestvovala su dva automobila i dva motocikla. Kako nezvanično saznajemo od očevidaca sa lica mesta, vozilo je izletelo sa sporednog puta i oduzelo pravo prvenstva motociklistima, nakon čega se vozilo registraskih oznaka BG udaljilo sa lica mesta.

2. OTVORENA NOVA NESTLE FABRIKA: 220 novih radnih mesta

Predsednik Aleksandar Vučić otvorio je danas zajedno sa predstavnicima kompanije Nestle, pritiskom na taster, novu modernu fabriku u Surčinu za proizvodnju obroka na biljnoj bazi i poručio da osnivač Henri Nestle, koji je uspeo da stvori svetskog poslovnog giganta može da bude uzor za novu, drugačiju i inventivnu Srbiju.

Vučić je naglasio da je završena moderna fabrika Nestle u kojoj je zaposleno 220 ljudi, a da ova kompanija nije tražila nikakve podsticaje kao i da nikakav finansijski podstrek nije dobila od države Srbije.

“Ono što je za mene bilo važno danas, video sam ljude koji su nasmejani, srećni, zadovoljni, što veruju u svoju budućnost, što je vide u kompaniji Nestle, što sam video ljude koji imaju ogromnu energiju i koji neće da završavaju poslove već koji hoće dalje da grade i ponovo da ulažu i još više da investiraju. I veoma sam im zahvalan na tome”.

3. Novi Sad opredelio 40 miliona dinara za godišnju obnovu dečijih igrališta

Na teritoriji Grada Novog Sada trenutno postoji oko 200 dečijih igrališta i svake godine se, kroz redovno održavanje, vrši njihova obnova i sanacija, istakli su iz Gradske kuće za NS Uživo. Ove godine opredeljeno 40 miliona dinara za njihovo održavanje.


nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti