Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI NA DAN 10.8.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija

Emisijа “NS News” obuhvata najnovije vesti i dešavanja u Novom Sadu i okolini

U nastavku donosimo današnje najnovije teme ukratko, a za kompletan sadržaj pogledajte video ispod.

1. PETROVARADIN: Policija traga za napadačima

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u saradnji sa PU Novi Sad preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela ubistva u pokušaju.
U tuči nekoliko osoba, o kojoj je naš portal izveštavao, a koja se dogodila sinoć oko 23 sata u Petrovaradinu, izbodeni su Miroslav M. i Srđan Š. , a policija je na mestu obračuna našla i čaure, ali i predmete korišćene u tuči.

“Sukobilo se više osoba pri čemu su M.M i S. Š zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac, gde je potom u prisustvu policijskih službenika izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju” – saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Prema rečima PR službe Urgentnog kniničkog centra Vojvodine, primljeni su 26ogodišnji S.Š. u teškom opštem stanju sa teškim telesnim povredama. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja pacijent je primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.
Drugi pacijent, 24ogodišnji M.M. sa teškim telesnim povredama, po tipu ubodne rane, ekstremiteta. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike i urgentnog hirurškog zbrinjavanja, u stabilnom opštem stanju je primljen na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju na dalje lečenje.

2. NIJE UPLAĆIVAO ARANŽMANE: Uhapšen vlasnik novosadske turističke agencije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su 48ogodišnjeg G. P. , odgovorno lice Agencije za turističko posredovanje „City travel“, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela prevara.
Sumnja se da je on od građana uzimao novac za turistička putovanja, ali da nije rezervisao niti tim novcem uplatio aranžman kod ovlašćenih agencija.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

3. ĐURIĆ: Do kraja meseca 31 električno vozilo

Grad Novi Sad je prvi grad u Srbiji za koji je JP „Pošta Srbije” predvidela 31 električno vozilo, namenjeno specijalizovanoj dostavi pošiljaka građanima i poslovnim korisnicima u gradu. Vozila koja ćemo viđati na ulicama proizvedena su u Italiji.
Prvi čovek grada, Milan Đurić je rekao da će Pošta dobiti i veća vozila, tačnije kamione, koja će takođe biti električna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti