Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI NA DAN 11.7.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija

Emisijа “NS News” obuhvata najnovije vesti i dešavanja u Novom Sadu i okolini

U nastavku donosimo današnje najnovije teme ukratko, a za kompletan sadržaj pogledajte video ispod.

1. GOTOVI RADOVI: Sutra obeležavanje signalizacije

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, na deonici od Bulevara cara Lazara do Ulice Maksima Gorkog, završavaju se danas, dok će se tokom sutrašnjeg dana obeležavati horizontalna signalizacija na ovoj deonici.

U periodu od 12. do 16. jula radovi će se izvoditi takođe u levoj kolovoznoj traci, u delu od Ulice Maksima Gorkog do Futoške ulice.

2. DETELINARA: Nastavlja se rekonstrukcija parkinga

Nakon uspešno završenih radova na sanaciji oštećenja na parkiralištu u Banatskoj ulici, JKP „Parking servis” nastavlja sa rekonstrukcijom parkirališta u Ulici Filipa Filipovića. Radovi se izvode na najugroženijem delu parkirališta, na površini od oko 200 kvadratnih metara, čime će biti rekonstruisano 20 parking mesta. Ovi radovi predstavljaju nastavak uređenja parkirališta na Detelinari, koja nisu u zoni naplate.

3. PETROVARADINSKA TVRĐAVA: Odneto 53 tone smeća

Po završetku Exit festivala sa Petrovaradinske tvrđave, ekipe JKP „Čistoća“ odnele su oko 53 tona smeća u postrojenje za razvrstavanje otpada. Na festivalu je radilo 100 radnika podeljenih u pet ekipa, a samo na manuelnom sakupljanju otpada je radilo preko 70 zaposlenih. Sa Petrovaradinske tvrđave uklonjeno je najviše PET ambalaže i limenki, a ukoliko ste izgubili nešto na festivalu, možete i pisati na mejl lostandfound@exitfest.org.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
11.07.2023 18:38

Jeste obradili sta si rekli inspektori u slucaju Jovanjica, danas svi o tome pricaju… 🙂

Last edited 7 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
11.07.2023 20:09

Sad kada uvece objavljujete vesti, vecernje vesti, morate odmah objavljivati i komentare nas zadovoljnih gradjana, vucice srbine srbija je uz tebe, aaa! 🙂

Last edited 7 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti