NAJNOVIJE VESTI NA DAN 19.09.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

Emisijа “NS News” obuhvata najnovije vesti i dešavanja u Novom Sadu i okolini

U nastavku donosimo današnje najnovije teme ukratko, a za kompletan sadržaj pogledajte video ispod.

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: ŽENSKO TELO PRONAĐENO U PRIZEMNOM OBJEKTU 

Telo ženske osobe pronađeno je u prizemnom objektu danas u 2 sata i 40 minuta nakon ponoći u Novom Sadu. Nađena je 78-ogodišnja žena V.J. koja je preminula od posledica požara u objektu čiji je bila vlasnik. Hitna pomoć je intervenisala u Ulici Arhimandrita Jovana Rajića po pozivu vatrogasaca koji su telo žene izvukli iz plamena.Za sada nije poznato kako je došlo do požara.

Od sutra 16 NOVIH KATEGORIJA PROIZVODA u akciji “Bolja cena – cena za narod”

Akcija “Bolja cena – cena za narod” biće od sutra proširena za još 16 novih kategorija proizvoda, objavilo je Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine. Akcija će trajati do 31. decembra, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom “Bolja cena” kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe. U okviru akcije koja je počela 13. septembra na konstantnom režimu „akcije” nalazi se ukupno 36 kategorija proizvoda.

GRADSKI BAZAR SUTRA NA PLATOU SPENSA

Manifestacija Gradski bazar, po četvrti put, biće održana sutra 20. septembra na platou SPENS-a od 18 do 24 časa. Posetioci će moći da uživaju u bogatoj ponudi različitih proizvoda kao što su vazdušne biljke, kaktusi, raznovrsno cveće, mlekarski proizvodi, specijaliteti suhomesnatih proizvoda, kolači, štrudle, langoš, razne rukotvorine i drugo. Najlepši deo bazara biće dečiji Kutak , a na bazaru će kao i prethodni put biti organizovan muzički program koji će obeležiti nastup novosadske grupe Two fingers.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs)


nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti