Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI NA DAN 29.8.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Emisijа “NS News” obuhvata najnovije vesti i dešavanja u Novom Sadu i okolini

U nastavku donosimo današnje najnovije teme ukratko, a za kompletan sadržaj pogledajte video ispod.

1. FUTOG: Požar u fabrici

Požar u Futogu koji je zahvatio firmu “Gavrić”,gasilo je više od 10 vozila, a u pomoć vatrogasnoj jedinici iz Novog Sada pritekle su kolege iz jedinice iz Bačkog Petrovca, kao i dobrovoljna vatrogasna društva Futog, Rumenka, Begeč i Kisač.
Urgentna lekarska ekipa zbrinula je na licu mesta nekoliko vatrogasaca, rekao je za NS Uživo Zoran Krulj, portparol Hitne pomoći. On je istakao da su ekipe dežurale tokom gašenja požara, a kod građanstva tog dela Futoga nije bilo intervencija.

2. LIMAN 2: Počinje obnova kanalizacije

Od sutra će biti izmenjen režim saobraćaja u narednom periodu, u fazama, na blokovskoj saobraćajnici i parkingu koji se nalaze u Ulici Milice Stojadinović Srpkinje, zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže na Limanu 2.

3. ĐURIĆ: Sve škole spremne za rad

Gradonačelnik Đurić gostujući danas na Prvoj televiziji kazao je da će svi đaci krenuti u školu na vreme, te da će on dočekati prvake u školi “Desanka Maksimović” u Futogu, koja je pretrpela najviše posledica nezapamćenih oluja, a sada je krov koji je najviše nastaradao, potpuno rekostruisan i spreman za rad.
“Sve škole koje su pretrpele štetu do sada su sanirane i rađene boljim materijalima nego dosadašnji” – istakao je Đurić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti