NAJNOVIJE VESTI NA DAN 31.8.2023. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

Emisijа “NS News” obuhvata najnovije vesti i dešavanja u Novom Sadu i okolini

U nastavku donosimo današnje najnovije teme ukratko, a za kompletan sadržaj pogledajte video ispod.

1. KAMENOVAN AUTOBUS JGSP-a
Sinoć je na izlazu iz Bukovca nepoznato lice gađalo kamenom autobus Javnog gradskog saobraćajnogh preduzeća. Naime, nepoznato lice je sa autobuske stanice bacilo kamen prilikom otvaranja vrata autobusa. Kamen je prošao pored glave vozača i razbio unutrašnje i spoljašnje staklo. Srećom, izbegnuta je veća tragedija a vozač ima samo blaže posekotine po licu i rukama od stakla koje se rasulo. Na sreću niko od putnika nije povređen.

2. ODRŽAN PRIJEM PRVAKA U OŠ “DESANKA MAKSIMOVIĆ” U FUTOGU
U osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u Futogu održan je prijem đaka prvaka, kako bi im prvi dan bio ispunjen smehom, ljubavlju i druženjem. Novim školarcima je pripremljena priredba od strane starijih učenika. Prijemu je prisustvovao gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. Školska godina u celoj Srbiji počeće sutra, u petak 1. Septembra.

3. OD SUTRA POVEĆANJA PLATA
Sutra je prvi dan koji će ući u obračun za novo povećanje plata medicinskim radnicima i zaposlenima u prosveti. Veće plate dobiće 115.000 ljudi zaposlenih u zdravstvu i 143.867 u prosveti. Ovo vanredno povećanje plata iznosiće 5,5 odsto, a nakon toga će u januaru doći i redovno povećanje za još 10 odsto. Ostatak javnog sektora povećanje čeka od 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti