Nakon raščišćavanja javnih saobraćajnica i obezbeđivanja normalnog snabdevanja električnom energijom, sledeći prioritet osposobljavanje parkova (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

Poštovani Novosađani, želimo da vas obavestimo da Grad Novi Sad, JKP “Gradsko zelenilo” i Gradska uprava za zaštitu životne sredine, uz pomoć stručnih institucija (fakulteta i instituta), kao prioritetnu aktivnost u narednih nekoliko dana sprovodi sve neophodne radnje radi osposobljavanja gradskih parkova.

Nakon raščišćavanja javnih saobraćajnica i obezbeđivanja normalnog snabdevanja električnom energijom svih delova grada, sledeći prioritet je osposobljavanje parkova za bezbedno korišćenje. Radnici JKP „Gradsko zelenilo” su u svim parkovima i trenutno se specijalnim mašinama uklanjaju polomljene grane i oštećena stabla. Cilj nam je da sačuvamo svako stablo koje možemo i da parkove vratimo u stanje bezbedno za korišćenje.

Apelujemo na Novosađane da parkove ne koriste dok ne objavimo da su bezbedni za korišćenje.

Foto: Ustupljena fotografija

Trenutno je u funkciji park kod Ranžirne stanice, a u narednih nekoliko dana osposobićemo i sve ostale gradske parkove.

Ovim putem ističemo da će Grad Novi Sad sprovesti veliku akciju sadnje stabala na jesen uz pomoć stručnjaka sa Novosadskog univerziteta i na taj način pokušati da umanji štetu koja je načinjena u našem gradu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti