Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je prvu fazu izgradnje saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u ulici Stevana Doronjskog, na Detelinari. 

Nakon završene izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, kolovoza, pešačke staze, parking mesta i javne rasvete, izgrađeno je i 8 parking mesta, od kojih dva za osobe sa invaliditetom.

Ova ulica je pre 9 godina bila potpuno neasfaltirana. Nakon rešavanja svih spornih imovinsko-pravnih odnosa na tom lokalitetu, biće izgrađeno još 24 parking mesta i dodatna 102 metra pešačke staze. U međuvremenu, te površine su sanirane struganim asfaltom, pa je na taj način privremeno rešeno parkiranje i pristup objektima u toj ulici.

U radove je uloženo 25 miliona dinara.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
30/09/2021 10:11

A da sredite janka cmelika deo izmedju b bajica i h ruvimove? Kao i kopernikovu? Stanje u tim ulicama je kaatastrofalno, kad su kiše treba čamac nabaljati.

Loma
30/09/2021 11:42
Reply to  Dragan

Komsija, polako…mora se ostaviti nesto i za pred izbore 🙂

Jelena
30/09/2021 11:21

A ulicu J.Cmelika ocigledno ne planirate da sredjujete jer evo 10god gazimo svi po blatu i treba nam camac da bi prosli cim malo kise padne.

Nikolica
30/09/2021 13:49

Kao prave parkinge a u stvari taj deo se već odavno koristi kao parking, samo nije asfaltirano. Odnosno insinuirate da se povećava broj parking mesta ali se zapravo ni malo ne povećava i i dalje ćemo se penjati jedni drugima na glave.