Foto: Shutterstock / MODERNNOMADS

Danas se očekuje poslednji talas pojačanog saobraćaja, na završetku uskršnjih i prvomajskih praznika.

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS) i Puteva Srbije, danas se očekuje poslednji talas pojačanog saobraćaja, na završetku uskršnjih i prvomajskih praznika.

U drugom delu dana, pojačani saobraćaj može doneti uobičajene gužve i usporenu vožnju prvenstveno na autoputevima i magistralnim putevima a potom i na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, navodi AMSS.

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze, najavljeno je iz Puteva Srbije.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima.

Duž auto-puteva, na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu, dodaju iz Puteva Srbije.

Inače, i juče su bile velike gužve na putevima. Tokom popodnevnih sati na graničnom prelazu Kotroman sa Bosnom i Hercegovinom ponovo su formirane dugačke kolone vozila, a pojedini vozači čekali su i do 45 minuta kako bi nastavili svoj put.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments