NAPREDUJU RADOVI! Zbog izgradnje TURBO KRUŽNOG TOKA zatvorena kolovozna traka u smeru ka keju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj traci (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

U okviru izgradnje kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, punim kapacitetom izvode se radovi na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, na deonici od TC „Promenada” do Fruškogorske ulice.

U toku je izrada kolovozne konstrukcije na delu planiranog kružnog toka i Fruškogorske ulice.

Foto: Ustupljena fotografija

Takođe, izvode se radovi na pripremi kolovozne konstrukcije duž parkinga na Bulevaru cara Lazara, kao i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu, pešačkoj stazi i parkingu.

U toku su i radovi na izgradnji javnog osvetljenja.

Foto: Ustupljena fotografija

Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka na Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od TC „Promenada” do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

Foto: Ustupljena fotografija

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti