Foto: nsuzivo.rs

Već peti put za mesec dana, Narodna stranka, i njen potpredsednik Borislav Novaković brutalno napadaju NS uživo. Posle niza javnih pretnji i zastrašivanja tužbama, omladina Narodne stranke došla je i pred našu redakciju.

Novi nasrtaj na slobodu medija i na naš portal Jeremić i Novaković izvršili su pod izgovorom konferencije za medije, na kojoj su nastavili s iznošenjem neosnovanih optužbi na naš račun. Članovi omladine Narodne stranke odbili su da odgovaraju na pitanja našeg novinara, kao i na pitanja novinara drugih redakcija. Umesto toga nastojali su da je slobodno novinarstvo samo ono koje hvali njihove funkcinere.

Foto: nsuzivo.rs

Jeremićeva Narodna stranka i Borislav Novaković ustremili su se na naš portal nakon što smo objavili seriju tekstova o problematičnim detaljima iz biografije Predraga Dragojevića, visokog funkcinera Jeremićeve partije. Nakon toga Narodna stranka je zapretila da će podnošenjem tužbi ugasiti naš portal.

– Novakoviću može da smeta istina. Ali istina se ne može zaplašiti, niti zaustaviti – rekao je Nikola Bilić, urednik portala NS uživo, komentarišući okupljanje članova Narodne stranke.

Pored toga, na zgradi, gde se nalazi sedište poratla, osvanuo je grafit s pretnjama smrću članovima naše redakcije.

nsuzivo.rs

7 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mikica
07/04/2021 13:55

Zasto ste postali politicki tabloid?
Za malo para se prodali

Ana
07/04/2021 15:36

Deco moja vi ste daleko od novinara. Novinar mora da misli svojom glavom, a ne da bude u sluzbi bilo kakve grupacije ili pojedinca

Boris
07/04/2021 15:48

Pa? Kad se jeftinom politikom bavite onda snosite (blage) posledice.

Detelinarac
07/04/2021 20:09

Svi znamo da je NsUzivo postao naklonjen vlasti, ne razumem sto ga neko cita ako mu se ne svidja…..ni meni se ne svidja Danas pa ne idem da im pretim nego ne citam, kao ni Informer i te stvari… isto tako je sa 021, kome se ne svidja ne treba da cita i to je to, cemu frka, sloboda izbora na internetu je ogromna….

Mirjana
07/04/2021 20:51

Vi ste sramota ovog grada!

Detelinarac
08/04/2021 08:42
Reply to  Mirjana

Mikice opusti se, nemoj da citas ovaj portal i sve ce biti uredu….

Dule
08/04/2021 14:56

Svi Vi (prethodni komentatori), izgleda mi, mislite da NS uzivo ne valja a “kanda” Novakovic & co je dobar i demokratski preti. A Vi sto ne citate NS uzivo i sve znate sta pisu?