Претрага
Претрага
Close this search box.

NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA STADIONA RFK NOVI SAD: KANARINCI ĆE IGRATI NA TERENU PO STANDARDIMA UEFA

Foto: RFK Novi Sad

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je javnu nabavku za rekonstrukciju fudbalskog terena FK Novi Sad, a rok za podnošenje ponuda je do 11. aprila 2024. godine.

Na datoj parceli se trenutno nalazi fudbalski teren sa prirodnom travom, planirani su radovi na rekonstrukciji fudbalskog terena kako bi se isti opremio podlogom od veštačke trave sa elastičnim slojem.

Projektovana je površina pod veštačkom travom dimenzija 106,0×69,0m, prostor za igru 100,0×65,0m sa simetričnim zaštitnim zonama.

Foto: PrtSc/jnportal.ujn.gov.rs

 

U svrhu uklanjanja atmosferskih voda, projektovan je i drenažni sistem.

Cilj je da se obezbede puni uslovi za savremeno, bezbedno i funkcionalno celogodišnje korišćenje predmetnog fudbalskog terena, da se ovaj prostor definiše u skladu sa potrebama fudbala i propisima UEFA za nivo Prve lige po kriterijumu Fudbalskog saveza Srbije.

Procenjena vrednost nabavke iznosi oko 50 miliona dinara.

Grad Novi Sad od 2012. godine pruža kontinuiranu podršku sportskim organizacijama, finansiranjem godišnjih i posebnih programa za realizaciju trenažnih i takmičarskih aktivnosti sportskih organizacija sa teritorije Grada.

Obezbeđivanje savršenih uslova za sportiste je jedan od primarnih ciljeva u gradu, što se ogleda i kroz rezultate koje beleže novosadski sportisti u proteklim godinama.

gradskeinfo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Миша
26.03.2024 11:58

Када ће се у Буковцу радити терен ФК Фрушкогорског партизана. Зар ми не припадамо Граду?

Povezane vesti