Претрага
Претрага
Close this search box.

Nema pauze za novosadske putare – Radi se na više od 10 lokacija

Novi Sad, Karolja Seleša; foto: JKP Put

Nema pauze za novosadske putare. I danas se radi na više od 10 lokacija u gradu i prigradskim naseljima. U ulici Jovana Obrenovića u Veterniku i ulici Kralja Vukašina u Novom Sadu, nakon višednevnih priprema, počeli su radovi na popravci kolovoza.

Punom parom se već treći dan radi na popravci biciklističke staze na Futoškom putu. Nastavljeni su pripremni radovi za popravku ulice Vase Ostojića, a počele su pripreme za popravku ulice Sveztozara Markovića Toze.

Takođe, nastavljena je popravka tucaničkog kolovoza u ulici Stanislava Majoroša, dok se u Poenkareovoj i delu Jovana Obrenovića, koje su asfaltirane prethodnih dana, uređuju bankine.

Veternik, Jovana Obrenovića; foto: JKP Put

U ulicama Karolja Seleša u Novom Sadu i Cara Lazara u Futogu u toku je izrada asfaltnih usporivača brzine, a u ulicama Petra Drapšina i Dositeja Obradovića u Begeču uređuju se bankine.

Na Temerinskom putu kao i na raskrsnicama Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša, Maksima Gorkog i Sremske i Maksima Gorkog i Stevana Musića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
15.05.2024 19:38

Pa radi se jer idu izbori… 🙂

Last edited 12 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti