Foto: Pexels

Kampanje za Dan zaljubljenih obično nude nešto simpatično, što mami osmeh na lice, a kampanja Zoološkog vrta u Torontu je ipak malo originalnija, je poziva ljude da nazovu bubašvabu po bivšem dečku ili šefu.

Kako su izjavili iz ovog zoološkog vrta, ljudi mogu bubašvabe nazvati i po bivšem prijatelju, rođaku ili bilo kom drugom ko im „ide na živce poput bubašvabe“, a sve to u okviru truda da se zaštiti što više životinjskih vrsta.

Inspiraciju su dobili od Zoološkog vrta u San Antoniju i Zoološkog vrta u Bronksu, a želeli su da ljudima koji hoće da Dan zaljubljenih proslave na drugi način pruže priliku da to i učine.

Sve što treba učiniti je posetiti ovaj sajt, izabrati opciju Dedicate your donation, pa potom “In honor of” i na kraju staviti željeno ime. Nakon toga, može se odabrati opcija slanja elektronske kartice toj osobi, ili dobijanja digitalnog sertifikata koji možete i sami odštampati.

Minimalna donacija je 25 dolara, a iz ovog zoološkog vrta ističu da oni poštuju sve životinje jednako i da su bubašvabe veoma važne za svoje stanište u prašumama. Na kraju kampanje, oni će podeliti neka od najpopularnijih imena.

CTV News Toronto

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments