Foto: nsuzivo.rs/Instagram

Neouobičajeni prizor snimljen je jutros oko 7.00 časova na Bulevaru oslobođenja, iza Simpa, a radi se o jazavcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Poznato je da je jazavac prilično agresivna životinja i da hoće da napadne čoveka kad se oseća ugroženo, a napada pravo na nezgodno mesto.

Jazavci su skloni infestaciji Baylisascaris parazitima. Mogu biti prenosioci besnila i veruje se kako su prenosnici goveđe tuberkuloze.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Maki
05/02/2023 11:56

Bolje da obavestite nadležne pa da vide kako da se pomogne životinji koja je očigledno zalutala i gladna… Odma panika, kao da je zver u pitanju…. Ljudi su mnogo veća opasnost jedni za druge nego jadne životinje

Dragana NS
05/02/2023 14:49

Šta znači “nezgodno mesto”, i čemu komentar o “zaraznim” bolestima!? Kakav utisak se iz ovog komentara nekog “nazovi novinara” stiče!? Uloviti i ubiti Jazavca, jer je on “opasan” i napada “opasna mesta”!? A što niko ne kaže ODAKLE Jazavac na Bul.oslobođenja… Nije sam došao, sigurno. Nego mame i tate GOTOVANI ispunjavaju svojoj, (nažalost moram tako da se izrazim) retardiranoj deci želje i kad DOSADI, na ulicu!!! Tako je i sa psima, mačkama, a “ORGANI” ništa ne rade po tom pitanju!!! Pardon, “RADE”, lokalni “vlastodršci” daju koju stotku (€), navodnim lovcima, koji POUBIJAJU JADNE ŽIVOTINJE i “MIR U KUĆI”!!! SVAKA ČAST… Učitaj još »

Pobesneli jazavac
05/02/2023 21:17

A da pocnem ja da nabrajam koje bolesti sve covek prenosi? Jel video neko jazavca sa puskom kako vija ljude po sumi? Naravno da se brani kad oseti daje ugrozen…