Претрага
Претрага
Close this search box.

NEVEROVATNO VREME USRED ZIME! TEMPERATURA BLIZU 20 STEPENI: Nastavljaju se lepi dani – Evo kad nas očekuje kiša

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od -2°C u Požegi do 6°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C.

Srbija: Pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni, a umeren na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C u Požegi do 6°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 4°C do 10°C.

Beograd: Sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna do 17°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 10°C.

Niš: Pretežno sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 2°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

Užički region: Ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo za ovo doba godine uz temperaturu popodne oko 12°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 6°C do 8°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: Sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Subotica: Sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana: U sredu bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U četvrtak takođe toplo uz umerenu oblačnost, a na prelazu ka petku je moguće naoblačenje sa prolaznom kišom. U petak i subotu toplo i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti