Nevreme koje je sinoć zadesilo Novi Sad, prouzrokovalo je mnogo materijalne štete: Evo na koji broj građani mogu da prijave probleme, nastale vremenskom nepogodom

Ovim putem obaveštavamo građane da su sve gradske službe i sva javno komunalna preduzeća angažovana u punom kapacitetu na otklanjanju posledica vremenske nepogode koja je sinoć pogodila naš grad.

Prema informacijama iz JKP Vodovod i kanalizacija od 2 do 4 sata jutros na 9 kišomernih stanica na urbanom gradskom području je zabeleženo da je palo 40 litara kiše po kvadratnom metru za 20 minuta, odnosno 3 puta više nego što kanalizacioni sistem može da primi.

Na otklanjanju posledica nepogode angažovana je vatrogasna brigada kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava u vidu civilne zaštite koji su takođe na terenu u punom kapacitetu.

Molimo građane za razumevanje i strpljenje i uveravamo ih da će gradske službe i preduzeća otkloniti sve probleme koje je nepogoda prouzrokovala i nadalje biti u pripravnosti u slučaju novih padavina.

Građani sve probleme nastale nepogodom mogu prijaviti na dežurni telefon komunalne milicije 021/4872544

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Pera kojot genije
21.08.2022 13:51

A,bitno je da se redovno naplaćuje odvodnjavanje.

Povezane vesti