Претрага
Претрага
Close this search box.

Nežni pogledi i snovi o krvoproliću: Pajtića i Bakića vezuju iste sklonosti i želja za rušenjem Srbije

Foto: Bojan Pajtić i Jovo Bakić - Copyright ATAImages/M. M./N.N.

Možda zato što u našoj zemlji nastrane ideje Pajtića i Bakića nikada nisu bile prihvaćene, ovaj opozicioni par i gaji ogromnu mržnju prema Srbiji

Na prozapadnoj tajkunskoj televiziji Novoj S u nedelju su se mogli čuti otvoreni pozivi na nasilje i linč političkih protivnika. Kvazilevičar Jovo Bakić i lažni demokrata Bojan Pajtić su priznali da na izborima opozicija ne može da pobedi Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, te brutalno zapretili da će da ih jure, prebijaju i podave!

– Na izborima ne mogu izgubiti. Odnosno, ako izgube, to neće priznati i onda će morati da se jure po ulicama. Moraju da se jure po ulicama. Pošto sam ja rekao i da će plivati po Savi i Dunavu, da, i to će se dogoditi. Jer kad jurite nekog, on skače u reku da ga ne sustignete i onda pita me Dragan Đilas: A šta Vi mislite pod tim? Mislim da će neko kraul, neko prsno, neko leđno, kako ko ume, plivaće. Isto tako, kako ko zna, bežaće. Šta vi očekujete od jednih besprizornika? Oni će u jednom trenutku biti nadjačani i kad budu nadjačani, moraće da beže. Neko će kraul, neko prsno, neko će da trči i to vam je to. A mi ćemo da ih jurimo – rekao je očigledno krvi žedan Bakić.

Kvazilevičar je razrogačenih krvavih očiju i u transu, nastavio da pozva na nasilje i poručio da TV Pink i TV Hepi treba razoriti!

– Te kuće zla treba razoriti. Njihove vlasnike treba zatvoriti, to su zlikovci, nema sa njima kompromisa – rekao je on.

Medije bi dao strancima

Na ovaj govor mržnje nadovezao se bivši vođa Demokratske stranke i Bakićev veoma prisan partner Bojan Pajtić, koji je poručio da sve televizije u Srbiji praktično treba oteti i dati strancima.

– Da bude oduzeto i da se posle možda ti objekti daju nekim međunarodnim, dokazanim televizijskim kućama, dakle onim koje bi umele da unesu profesionalizam u izveštavanje, na način na koji to čine N1 i Nova S – rekao je on.

Ova dva, inače privatno veoma bliska, opozicionara nastavili su u sličnom stilu tokom cele emisije, istovremeno razmenjujući prisne poglede. Može samo da se nasluti šta sve razmenjuju tokom svojih čestih privatnih druženja.

Da li se radi o nekom fetišu ili nečemu drugom, ali varnice u pogledima dva bliska prijatelja su se rasplamsavale kako je priča o nasilju postajala brutalnija, a njihova latentnost se sve više povlačila. Na sreću po gledaoce, a pogotovo one mlađe, emisija se završila pre nego što su Pajtić i Bakić prešli na konkretnije izlive prisnosti.

Foto: ATAImages/ Milos Rafailovic

Pa iako javno govore o tome da žele da dave svoje političke protivnike, jedini problem s kojim ovaj par može da se susretne jeste izostanak Bojana Pajtića na sledećim okupljanjima opozicije. Naime, u Novom Sadu je odavno poznato da bivši vođa DS-a, veoma često ide u Budimpeštu kako bi zadovoljio svoje latentne frustracije ali i sanirao povrede nastale prilikom takvih druženja i provoda.

Dobro obavešteni izvori kažu da odatle redovno razmenjuje prisne poruke sa Bakićem.

Strani fondovi i semena tečnost bikova

Pored istih sklonosti i međusobne romantike, ovu dvojicu opozicionara zbližavaju i sredstva iz stranih fondova koje redovno dobijaju. Dok Pajtić isisava novac predviđen za liberalne organizacije, preko Bakića se guraju sredstva za ekstremne levičare.

Foto: ATAImages/ A.A.

Treba se samo setiti koliko novca je bivši vođa DS-a isisao iz budžeta AP Vojvodine, o čemu svedoče brojni skandali. Jedan od najpoznatijih  je i kupovina semene tečnosti bikova, preko koje je “oprana” velika suma novca. Naime, firma „Lučar Holstein Farms“ iz Deronja subvencionisana je sa najmanje 288.939 evra za šest bikova od kojih se dobijao materijal za osemenjivanje rasnih krava.

Firma je isporučila Pokrajini 31.689 dozu semena, što se može utvrditi iz dokumenta IV Vojvodine, ali gde su te doze završile Pajtić i njegovi bliski saradnici nikada nisu objasnili.

Mržnja prema ženama

Pored brojnih finansijskih skandala, uz Pajtićevo ime se vezuje i patološka mržnja prema ženama. Dokaz za to je slučaj 21-godišnje devojke iz Kule koja je prijavila za silovanje nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke i Pajtićevog veoma bliskog saradnika, Srđana Egića.

Tada je, i pored brojnih poziva novinara, Pajtić odbio da osudi ovaj gnusan čin.

Foto: decijeselo.org.rs

To ne treba da čudi s obzirom da je Pajtić odavno poznat kao neko ko nema mnogo empatija prema pripadnicama lepšeg pola i često u javnosti iznosi mizogine komentare.

Treba se samo setiti da je bivši predsednik DS-a nekadašnjoj ministarki Neli Kuburović upućivao skaradne komentare na račun trudnoće.

Kada su mediji 2019. godine objavili vest da je tadašnja ministarka u drugom stanju, Pajtić je putem Tvitera uputio krajnje neumesan komentar.

Foto: Printscreen/Twitter

– Nela Kuburović u drugom stanju. Eto. A sve vreme je napadate da ništa ne zna – napisao je tvit koji je ubrzo obrisao pošto je usledila lavina komentara i osuda na njegov račun.

Pa iako prema ženama očigledno gaji animozitet, u Pajtićevom srcu sigurno ima mesta za njegovog bliskog partnera Jovu Bakića sa kojim mašta o progonu političkih protivnika. I ne samo to, srce bivšeg vođe DS-a je toliko, da se u njemu nađe mesta i za pojedine studente Pravnog fakulteta gde predaje.

Opozicioni Boni i Klajd

Možda baš zato što u našoj zemlji nastrane ideje Pajtića i Bakića nikada nisu bile prihvaćene, ovaj opozicioni par i gaji ogromnu mržnju prema Srbiji. Umišljajući da su Boni i Klajd opozicije, oni sanjare o krvoproliću na srpskim ulicama koje bi zadovoljilo njihove nastrane apetite.

Ipak, Srbija je tradicionalna zemlja i srpski narod s gađenjem gleda na njihove namere. Posle 12 godina pljačke u tamnoj deceniji nakon Petog oktobra, Srbima ne pada na pamet da se vraćaju u vreme kada su zapadni ambasadori donosili sve odluke u našoj zemlji. Zato ovaj opozicioni par treba da pronađe neki način da izleči svoje frustracije, umesto što priziva progon i ubijanje onih koji vole Srbiju.

24sedam

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milan NS
17.05.2023 11:42

“Ova dva, inače privatno veoma bliska, opozicionara nastavili su u sličnom stilu tokom cele emisije, istovremeno razmenjujući prisne poglede. Može samo da se nasluti šta sve razmenjuju tokom svojih čestih privatnih druženja”…

Па ахахахаха!

Gost
Goggarah
17.05.2023 14:41

Oni su nas načeli to je jasno ali trenutni nas zakopavaju do kraja

Gost
Vidoje
17.05.2023 16:43

Hahahaha dva topla petla 🙂

Povezane vesti

Претрага