Претрага
Претрага
Close this search box.

NI MESTO NI VREME ZA ŠALU – Dan nakon tragedije, učenik škole u Obrenovcu izvadio plastični pištolj i uperio ga u druga

Foto: Pexels

U osnovnoj školi “Jefimija” u Obrenovcu, dan posle stravičnog masakra u školi na Vračaru, zabeležen je novi incident učenika.

Učenik osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije. Nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima, a u osnovnoj školi u Obrenovcu došlo je do incidenta.

Foto: Pexsells/Ilustracija

“Neverovatna vest opet, dežurnoj službi policije prijavljeno je da je u 7.35 odmah posle minuta ćutanja u Obrenovcu u Osnovnoj školi “jefimija”, u centru Obrenovca, učenik M.D. (2009) izvadio je plastični pištolj i uperio u pravcu učenika. Sve se izdešavalo kada je nastavnik koji je bio dežurni, nakon minuta ćutanja ostavio decu u učionici, da bi utvrdio da li su sva deca ušla u učionice kako bi počela nastava. Za to vreme M.D. je izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu, koji mu ga je oteo u nameri da ga baci u kantu, a onda se umešao treći učenik koji je uzeo pištolj i krenuo da maše po učionici. Odmah je reagovao školski policajac. Deca su uplašena, obavešten je rezredni starešina, služba Centra za socijalni rad, a jedan od dečaka je sa roditeljem predat pripadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva zbog ovakvog događaja”, rekao je Mladen Mijatović u uključenju na TV Pink.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага