Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Ustupljene fotografije

Nina Todorović, mlada pevačica koja se javnosti predstavljala pod maskom kako ne bi razotkrila svoj identitet, a vinula se u zvezde zbog nekih od popularnih hitova koje svakodnevno slušamo na radiju. Pesme kao što su “30. februar”, “Fali tren” i “Ljubav je film” svi dobro znamo, a ona je govorila za NS Uživo o svojoj muzičkoj karijeri, ali i o ljubavnom životu koji joj je doneo ovaj posao.

– Muzikom se bavim od kad znam za sebe, odnosno cela moja porodica je u muzici. Tata me je usmerio i upisao u muzičku školu, završila sam za violinu, a gitaru sam nastavila da sviram privatno, što verovatno mnogi ne znaju. Oduvek sam sanjala da snimam u studiju i imam nastupe kao Arijana Grande, znala sam da ću jednog dana biti poznata- rekla je naša sagovornica i dodala:

– Sve je zapravo počelo tako što me je drug pozvao da dođem u jedan studio u Bačkoj Palanci, gde sam trebala da otpevam neke prateće vokale, jer smo se poznavali i on je znao koliko ja volim da pevam. Tu smo se Nele i ja upoznali, on kao producent, a sada i moj momak – priča Nina kroz osmeh i dodaje da je to još jedna lepa stvar koju joj je doneo ovaj posao. Mi smo se kroz muziku koju smo zajedno stvarali upoznali i zbližili, a sada smo već godinama zajedno. Mnogi su to kritikovali, jer su verovali da ukoliko naša veza prekine, staće i sav posao, a naša muzika će nestati, međutim mi verujemo da se to neće desiti.

Foto: Ustupljene fotografije

Bez Neleta ne bi bilo ni mene, ali naravno i bez “Parabelluma”

– Prvu pesmu koju smo zajedno uradili, baš u tom studiju u kom smo se i upoznali, jeste singl “Istina”, davne 2019. godine. Pesma je tada dostigla 7.000 pregleda na Jutjubu, što je nama tada bio veliki uspeh. Zatim je priča počela da se razvija, još neke pesme koje smo snimili poslali smo poznatom Brutu, verujem da ga mlađi znaju, on je deo muzičke kuće “Parabellum” u kojoj ja stvaram i gradim karijeru. Zahvaljujući njemu krenula je ta ekspanzija, pesme koje smo izbacivali su dostizale milionske preglede, a mi smo nastupali po raznim gradovima, od Beograda, Novog Sada, Kraljeva, pa čak i inostranstva. U Crnoj Gori sam imala neke od najboljih nastupa koje nikada neću zaboraviti, a nastupali smo u Podgorici i Herceg Novom – reakcija publike svuda je bila fantastična – rekla je naša sagovornica.

Dve nove pesme stižu u aprilu, a željno iščekuje i nastup u Novom Sadu

– Želim da se okušam u raznim žanrovima, deep hous, balade i slično da bih shvatila šta mi najbolje odgovara i šta se najviše dopada mojoj publici. Novost je da će u aprilu izaći nove dve pesme, koje su potpuno drugačije od svega što sam do sada snimala. Pesme pod nazivima “Nevolja” i “Ko ti je ona”, a jedino iščekujemo da uradimo spotove i da ih onda konačno izbacimo. Recimo pesma “30. februar” je možda i najbolje prošla od svih 30 pesama koje sam snimila. Taj duet sa Albinom je srušio sve naše rekorde, čak iako pesma nema spot. Danas je jako važno da se pesma ispromoviše na “TikToku” jer se tako ljudi snimaju uz moje pesme, što je svakako dobro za popularnost. Što se tiče nastupa u Novom Sadu, već sam nastupala ovde nekoliko puta i atmosfera je sjajna, obožavam ovaj grad i jedva čekam da se ponovo družim sa Novosađanima – zaključuje Nina.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments