Претрага
Претрага
Close this search box.

Ništa im nije sveto

Foto: Pexels
Od poslednjih izbora, parlamentarna opozicija pokušala je u više navrata da organizuje okupljanje građana, kako bi pokazali da postoji nezadovoljstvo u društvu. Svi pokušaji, ostali su samo to, pokušaji, jer se građani nisu odazivali pozivima.

Dve godine opozicija bezuspešno pokušava, sujete su prevelike, a politički ciljevi i ideologija kod njih ne postoje. U trenutku kada državu pogodi najveća tragedija, svirepo, planirano, bezdušno ubistvo nevinih, opozicija se “budi”. U svojoj nemoći da mobiliše mase, opozicija poseže za nečasnim, najcrnjim porivima  – iskoristiti stradanje nedužnih i tragediju cele Srbije.

Zato što više mrze Vučića, nego što vole Srbiju, opozicija pokušava da politički kapitalizuje ubistva nevinih i nedužnih organizujući politički motivisane skupove.

Da li će na skupovima biti reči o tome kako pomoći porodicama, roditeljima, deci, Srbiji u prevazilaženju najveće tragedije? Da li će na skupovima biti govora o mogućim merama koje treba da se preuzmu da se ovakvi događaji više ne dešavaju? Da li će na skupovima biti izneseni konkretni predlozi i moguća rešenja? – Ne, nažalost neće.

Ujedinjeni u svojoj mržnji prema sistemu, državi, nažalost više vole da mrze, etiketiraju i prozivaju, nego da učine nešto korisno, produktivno i dobro za Srbiju, za sve njene građane.

Država Srbija je u roku od 24 sata od masovnog ubistva u školi i terorističkog akta u predgrađu Beograda izašla sa predlogom konkretnih mera. Mere koje država iznela su jasan pokazatelj patriotizma i državničkog razmišljanja Vlade Srbije i njenog najvišeg rukovodstva. Vlada Srbije zastupa najbolje interese države, dok opozicione partije vodi lični, uski, partijski interes.

Odgovor parlamentarne opozicije je kritika predloženih mera, izlivi bezumnih tvrdnji na društvenim mrežama i organizacija politički motivisanih skupova. Toliko o empatiji i prihvatanju bola koji je teret cele Srbije. Ubistva nedužne dece nisu stvar političke pripadnosti već pitanje za celo društvo o tome kakve vrednosti želimo, kako ćemo, posle ovakvih događaja, da se odnosimo prema sigurnosti i bezbednosti naše dece, porodice i svih građana Srbije – bez obzira na političke boje koje zastupaju.

vojvodinauzivo

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS UŽIVO
08.05.2023 19:32

A vama je sve sveto a? Izdajnici.

Gost
Goggarah
08.05.2023 20:17

Ne postoji opozicija,ovo narod poručuje šta će se desiti

Gost
Goggarah
08.05.2023 20:35

Bez sendviča,dnevnica i pretnji da će neko dobiti otkaz,narod bez opozicije i ničega sličnog izašao na ulicu. Polako ali sigurno otvaraju se oči i ovo je samo početak

Povezane vesti