Претрага
Претрага
Close this search box.

Nov asfalt u ulici Laze Atanackovića na Vidovdanskom naselju, na više lokacija popravke pešačkih staza i kolovoza (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

Na Vidovdanskom naselju počelo je asfaltiranje ulice Laze Atanackovića u kojoj su prethodnih dana izvedeni pripremni radovi. Ulica se asfaltira u punom profilu, a po završetku asfaltiranja biće uređene bankine koje se danas uređuju u ulicama Baja Pivljanina, Alekse Gavrlovića i Dimitrija Bugarskog na Vidovdanskom naselju, kao i Njegoševoj, Rada Dobanovačkog, Mladena Stojanovića i Žarka Zrenjanina u Kaću.

Osim toga, u toku je popravka kolovoza u ulici Trifuna Dimića na Vidovdanskom naselju i na raskrsnici Partizanske i Svetozara Miletića u Kaću. U ulicama Vojvode Bojovića u Veterniku i Milana Simina u Novom Sadu u toku je popravka pešačke staze, dok se u ulici Dr Milana Nikolića u Futogu popravlja saobraćajna površina za bicikliste.

Foto: Ustupljena fotografija

Na Čeneju su nastavljeni pripremni radovi za popravku puta ka hmeljarniku, kao i u Glavnoj ulici u Šangaju. U Kovilju je nastavljeno uređenje atarskih puteva.

U ulicama Kralja Petra Prvog i Sofije Pasković i Veterniku, Kosovskoj, Temrinskoj i Gundulićevoj, kao i na raskrsnicama Oslobođenja i Partizanske u Rumenki i Temerinske i Živojina Ćuluma u Novom Sadu izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti