Претрага
Претрага
Close this search box.

Nov asfalt u ulici Starog Vujadina i putu prema hmeljarniku, popravke i pripreme za asfaltiranje na više lokacija (FOTO)

Foto: Ustupljene fotografije

JKP „Put“ asfaltira put prema hmeljarniku, na kom su prethodnih dana izvedeni pripremni radovi. Novi asfalt dobija i ulica Starog Vujadina na Vidovdanskom naselju.

Takođe, danas se izvode pripremni radovi za presvlačenje novim asfaltom ulice Miloša Pocerca na Vidovdanskom naselju, a nastavljene su pripreme za asfaltiranje ulice Branka Kozareva u Kaću.

U ulicama Vojvode Bojovića u Veterniku i Kralja Petra Prvog nastavljeni su radovi na popravci pešačke staze.
Radi se i u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici – kolovoz se popravlja u ulici Tešana Podrugovića i na Bukovačkom putu u Petrovaradinu, a u Sremskoj Kamenici na Samarskom putu.

Foto: Ustupljene fotografije

Bankine se uređuju u Čika Necinoj ulici u Kaću, Milana Simina i Laze Atanackovića u Novom Sadu, dok se u ulici Radoja Domanovića popravlja tucanički kolovoz.
I dalje se uređuju atarski putevi u Kovilju, kao i atarski put na Čeneju, gde se izvode i pripremni radovi na popravci kolovoza pristupnog puta prema lovačkom društvu. U ulici Jove Vučerića su izrađeni usporivači brzine od asfalta, a u Glavnoj ulici u Novom Sadu nastavljene su pripreme za asfaltiranje.
U ulicama Vladike Ćirića, Đorđa Nikšića Johana, Rodoljuba Čolakovića u Novom Sadu, kao i u ulicama Kralja Petra Prvog i Svetosavkoj u Kaću, izedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti