NOVI MINISTAR PRIVREDE SLOBODAN CVETKOVIĆ! Za bivšeg direktora Novosadskog sajma glasalo 148 poslanika

Foto: Novosadski sajam

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, tokom trajanja jučerašnje sednice je odredio današnji dan za glasanje o izboru novog ministra privrede

Zasedanjem današnje Skupštine, na funkciji ministra privrede postavljen je Slobodan Cvetković.

Cvetkovića je na tu funkciju predložila predsednica Vlade Ana Brnabić. Ana Brnabić, juče je  naglasila da njen predlog nije slučajan, te da Cvetković kao neko ko je od 2014. godine, vodio Novosadski sajam, ima veliko znanje. Takođe, premijerka je naglasila da za vreme Cvetkovićevog desetogodišnjeg vođenja sajma, Novosadski sajam se razvio u renomiranu kompaniju u oblasti sajamske industrije.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Za izbor glasalo 148 poslanika

Novi ministar privrede Slobodan Cvetković je danas položio zakletvu. Za njegov izbor glasalo je 148 poslanika, dva su bila protiv.

Biografija

Slobodan Cvetković bio je od 2014. godine do sada generalni direktor Novosadskog sajma. Cvetković je rođen 28. juna 1974. godine u Novom Sadu gde je završio osnovnu školu, Srednju mašinsku školu i Višu poslovnu školu ekonomsko-upravnog smera.Obrazovanje je nastavio na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo, gde je diplomirao 2001.godine.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti