Novi Sad se gradi: Potpuno revitalizovan Bulevar oslobođenja otvoren za saobraćaj (FOTO/VIDEO)

Foto: Gradske info

Tokom prethodna dve meseca, kroz održavanje putne infrastrukture, odvijali su se intenzivni radovi na popravci saobraćajnih površina na Bulevaru oslobođenja.

Radovima na Bulevaru oslobođenja, primarnoj gradskoj saobraćajnici i jednom od najprometnijih putnih pravaca na teritoriji Novog Sada, Grad je pristupio uz finansijsku podršku APV, a vrednost investicije iznosila je 550 miliona dinara.

Kako se ne bi stvarale saobraćajne gužve na Bulevaru, radovi su realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka. Osim toga, zbog izuzetnog značaja i frekventnosti ove saobraćajnice, radovi su realizovani u letnjem periodu, u vreme godišnjih odmora, kada je zastupljen manji intenzitet saobraćaja. Takođe, izvođač radova je angažovao maksimalne kapacitete kako bi se radovi završili u što kraćem roku i što je pre moguće uspostavilo redovno odvijanje saobraćaja.

Tako je, posle više od pedeset godina, kompletno rekonstruisan jedan od najprometnijih bulevara u Novom Sadu.

Revitalizacijom ove gradske saobraćajnice, učesnicima u saobraćaju na teritoriji Grada Novog Sada obezbeđeni su bolji uslovi za bezbednu vožnju.

gradskeinfo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti