Foto; RTV (Dan Fracile)

Novi Sad je u kombinovanom sastavu trijumfovaosa 3:2 nad hrvatskim vicešampionom Dugom Resom na otvaranju prvog međunarodnog memorijalnog turnira “Zoran M. Vučević”, u čast jednog od osnivača novosadskog stonoteniskog kluba.

Ekipu su činile članice četiri generacije šampionki koje su u proteklih 10 godina donele sedam titula. Čast u ulozi kapitena prvi put je dobila Anđelija Ratić koja je Novom Sadu donela prvu titulu 2014. godine. U sastavu su još bile i Aleksandra Savić, članica šampionske generacije iz 2016, kao i aktuelne mlade prvotimke Reka Bezeg i Sara Radak. Upravo su Savićka, Bezeg i Radak donele po jedan poen za konačnu pobedu od 3:2, dok je očekivano za Dugu Resu dva poena odnela Kineskinja Han.

Novi Sad je tako upisao možda i odlučujuću pobedu za prvo mesto na turniru pošto ga danas od 15 časova očekuje duel sa rumunskom Dumbrovicom iz Temišvara, a biće pojačan za kapitenku Tijanu Jokić koja se vratila iz Austrije gde je za Srbiju nastupala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Foto; RTV (Dan Fracile)

Otvaranju memorijala “Zoran M. Vučević” prisustvovao je i Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić kao i članovi porodice Vučević.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments