Član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić prisustvovao je smotri mehanizacije i oceni pripremlјenosti javno-komunalnih preduzeća za obavlјanje poslova iz Programa rada zimske službe.

U okviru redovne smotre svih zimskih službi javno-komunalnih preduzeća Novog Sada, članovi Štaba zimske službe Grada Novog Sada obišli su punktove Zimske službe JKP „Put“, JKP „Gradsko zelenilo“, JKP „Parking servis“ i JKP „Čistoća“.

Prema rečima Kravića, sva preduzeća su, što se tiče mehanizacije, opreme i lјudstva, pripremlјena da dočekaju i ovu zimu.

Rukovodilac Zimske službe JKP „Put“ Gojko Etinski rekao je da je u cilјu efikasnijeg rada Zimske službe pored punkta soli u krugu preduzeća, organizovan i drugi punkt na sremskoj strani u krugu JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Predviđena količina nabavke soli za ovu sezonu je 5000 tona, od čega je oko 650 tona namenjeno ustanovama od javnog značaja i ostalim javno-komunalnim preduzećima.

Do 1. decembra vršiće se distribucija soli u džakovima ustanovama i institucijama od javnog značaja koje je potrebno snabdevati solјu. 

 

Foto: novisad.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments