Foto: Grad Novi Sad

Od dana pa sve do ponedeljka, 20. marta, zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije, obustavlja se saobraćaj u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku.

U naselju Begeč, od danas do četvrtka, 23. marta, na snazi je obustava saobraćaja u Ulici oslobođenja, kao i na pristupnoj saobraćajnici od prečistača otpadnih voda do Ulice nova 1.

Radovi u Ulici Branka Radičevića u Begeču, na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice, počinju u petak, 17. marta. Prilikom izvođenja radova, saobraćaj na ovoj deonici neće se odvijati, u periodu od 17 do 30. marta.

Foto: Grad Novi Sad

Od 20. do 22. marta izvodiće se radovi na popravci kolovoza u ulicama Nova 36 i Dežea Kostolanjija u naselju Veternik. O eventualnim izmenama režima saobraćaja uzrokovanih ovim radovima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Kako bi odvijanje saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada bilo što bezbednije i ekonomičnije, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments