– Moje ime je Branko Purić, dolazim iz Beograda. Prošle godine u martu mesecu moja mlađa ćerka Snežana se razbolela, ispričao je čovek.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, to je bila nekakva vrsta virusa koja se zakomplikovala do te mere da su njene vitalne funkcije počele da se gase od tog trenutka. Pošto su prognoze doktora bile takve da će ona najverovatnije umreti, upravo tada Branko dolazi po prvi put u manastir Tumane čuvši da se u tom manastiru dešavaju čuda i od svih manastira izabrao sam za početak baš ovaj.

– Uzeo sam ulje i ikonicu sa delovima odežde od Sv. Zosima i Sv. Jakova i to je moja supruga stavila ispod jastuka Snežani dok je ona već tada bila u komi. Posle 3-4 dana polako su joj se počele vraćati vitalne funkcije i posle 15-20 dana smo je već izveli iz bolnice. Tako da se ona sada vratila svojim aktivnostima i krenula je u školu – rekao je Branko i dodao da je sam živi svedok za ovakvo nešto i misli da bi trebalo da svi nađemo bar malo vremena za Boga i veru i ne treba da čekamo da nas nešto zadesi u životu, pa da se onda setimo Boga i Svetitelja – naveo je Branko u svojoj ispovesti.

nportal.rs